برگزاری سمینار مسیر شغلی در دانشکده

۲۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۵ کد خبر : ۵۳۵۶ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۸۹

در این سمینار که در 10 آبان 1395 ساعت 10 صبح در دانشگاه تبریز برگزار شد، ابتدا جناب آقای دکتر واعظی مدیر ارتباط با صنعت، مالکیت فکری و کارآفرینی دانشگاه تبریز ایراد سخنرانی نمودند. ایشان در سخنان خود هدف از برگزاری چنین سمینارهایی را ترسیم دورنمای شغلی برای دانشجویان در حوزه کارآفرینی، خوداشتغالی و استخدام عنوان نمودند. همچنین در ادامه عنوان نمودند که در ایران وابستگی به درآمدهای نفتی مانع از پرورش دانشجویان خلاق شده است، در حالی که در اقتصادهای دانش بنیان این قدرت ذهن و خلاقیت افراد هست که حرف اول را میزند. ایشان مهارتهای مذاکره، استفاده از رسانه و تفکر بین رشته­ای را در کنار تخصص دانشگاهی لازمه موفقیت در اشتغال برشمردند. در ادامه این سمینار جناب آقای دکتر محمدزاده به معرفی دروس رشته اقتصاد و همچنین تواناییهای لازم برای یک دانشآموخته اقتصاد جهت ورود به بازار کار اشاره نمودند. ایشان مهارتهایی مانند تسلط به رایانه و زبانهای خارجی و آشنایی با نرمافزارهای تخصصی را از ملزومات اشتغال دانشآموختگان اقتصاد برشمردند. سومین سخنران در این سمینار جناب آقای مهندس حسن اطاعت مدیرعامل شرکت ایدههای نوین پارسیان و کارآفرین حوزه تجارت الکترونیک بودند. ایشان علاقه به زمینه فعالیت و شغل را رکن اصلی در انتخاب شغل معرفی نمودند. وی با اشاره به مفاهیم جدیدی مانند نوکارآفرینی و ابتکارآفرینی عنوان نمودند که نوآوری و کارآفرینی لازمه هم هستند. در پایان جلسه جناب آقای دکتر جبارزاده استادیار مدیریت دانشگاه تبریز به زمینههای اشتغال پیش روی دانشجویان مدیریت اشاره و مهارتهای لازم برای هر یک از آنها را برشمردند.

نظر شما :