نمایه سازی فصلنامه نظریه‌های کاربردی اقتصاد در Econlit

۲۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۲ کد خبر : ۵۳۵۸ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۸۴
فصلنامه نظریه های کاربردی اقتصاد دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز در پایگاه 'Econlit' یکی از برجسته ترین پایگاه های نمایه سازی مجلات اقتصادی دنیا و چند سایت معتبر دیگر نمایه شد.

ه گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین پناهی رییس دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز، با اعلام این خبر گفت: پایگاه Econlit متعلق به انجمن اقتصادی آمریکا بوده و مطالب خود را در چهارچوب اطلاعات کتاب شناختی به همراه چکیده های برگزیده در زمینه ادبیات اقتصاد بین المللی از سال 1969 میلادی ارائه می دهد.
این پایگاه سایت مجله معروف 'Journal of Economic Literature' است.
وی افزود: طبقه بندی مطالعات اقتصادی(JEL) موجب شناخت این پایگاه و بانک اطلاعاتی آن به عنوان معتبرترین مرجع برای کلیه کارهای تحقیقاتی، پایان نامه ها، نشریات و کتب تخصصی در زمینه علوم اقتصادی و مالی شده و محل مراجعه بسیاری از پژوهشگران، اساتید دانشگاه، مدیران بخش های تولیدی، مسئولان امور نشر، متخصصان امور تهیه و تولید، برنامه ریزان رشد تولید و مسئولان و سیاست گذاران مشاغل است.
مدیر مسئول فصلنامه نظریه های کاربردی اقتصاد، خاطر نشان کرد: پیش از این تنها دو نشریه اقتصادی فارسی زبان در این پایگاه نمایه شده است.
گفتنی است فصلنامه نظریه های کاربردی اقتصادی دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز علاوه بر این پایگاه، در پایگاه های 'اس.آی.دی'، 'آی.اس.سی'، 'دی.او.آ.جی'، ' آی.دی.ای.آ.اس' وEconpaper نیز نمایه می شود.

نظر شما :