کارگاه آشنایی با ظرفیت معاونت فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی برگزار شد

۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۹:۴۳ کد : ۹۰۴۲ اطلاعیه ها

اولین کارگاه آشنایی با ظرفیت معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان با همکاری دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز و اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.

راه اندازی سازمان های مردم نهاد جوانان، شبکه ملی گردشگری جوانان کشور و برگزاری نشست های هم اندیشی با محوریت دانشجویان و جوانان از موضوعات مورد توجه در کارگاه بود.

توجه به آموزش، مشاوره و خدمات ازدواج، بهره مندی از تسهیلات اشتغالزایی، برگزاری کارگاه های آموزشی و توانمندسازی از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

هم چنین در این کارگاه تفاهم نامه همکاری بین دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز و معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در جهت ساماندهی امور جوانان و رشد جوانان امضاء شد.

در این تفاهم نامه، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت های مشاوره ای، پژوهشی، آموزشی، ازدواج، اشتغال، کارآفرینی، تبادل اطلاعات و استفاده از ظرفیت و توانمندی های دو طرف مورد نظر است.

ارائه خدمات، افزایش سطح دانش تخصصی و توانمندی حرفه ای، ایجاد بستر آموزش و پژوهش تخصصی و ایجاد تعامل موثر بین دو طرف به منظور برنامه ریزی علمی و آموزشی از جمله اهداف تفاهم نامه به شمار می آید.

هم چنین در این تفاهم نامه در حوزه ازدواج، به ترغیب و تشویق جوانان و دانشجویان به ازدواج آسان، دریافت خدمات ازدواج از طریق سازمان های مردم نهاد جوانان، استفاده از خدمات مشاوره رایگان از مراکز تحت پوشش اداره کل ورزش و جوانان استان پرداخته شده است.

در حوزه مشارکت های اجتماعی نیز به راه اندازی سازمان های مردم نهاد و حمایت از طرح ها و ایده های سمن ها و در زمینه طرح های ملی به دریافت تسهیلات اشتغالزایی، نشست های هم اندیشی، حلقه های گفت و گوی جوانان، برگزاری اردوها و اینفوتورهای گردشگری توجه شده است.

در این کارگاه دکتر علیرضا فضل زاده، عضو هیات علمی و رییس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز، دکتر صمد رحیمی اقدم، عضو هیات علمی و مشاور دانشجویان استعداد درخشان، امیر تقی زاده، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان و جمعی از دانشجویان حضور داشتند.

نظر شما :